Telenor Skikarusell

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 14. Jan 2020

Onsdag 22. januar kl 18:00 starter årets skikarusell ved skibua. 

Nye deltagere kan melde seg på inne i bua fra kl 17:00. Deltakeravgiften er kr 250 pr barn og kan betales med kort, kontant eller vipps. Det vil også være mulig for forhåndspåmelding i idrettshallen fredag 17. januar kl 17:30 - 18:00.

De som har startnr fra tidligere benytter samme startnr i år, og kan gjerne vippse på forhånd til 504176, merk med startnr og vis kvittering i luka ved oppstart. Hvis noen har startnr fra tidligere som ikke vil bli benyttet, setter vi pris på å få det levert tilbake.

Det blir skikarusell hver onsdag frem til påske, med unntak av onsdagen i vinterferien. Dersom snøforholdene blir dårlige kommer vi likevel til å arrangere med gå eller løpetur

Alle påmeldte får deltakerpremie, og alle som deltar på 7 eller flere karuselldager får premie på felles premieutdeling i Samfunnsalen. Tidspunkt for dette annonseres senere.

Vel møtt!


NB! Vi behøver flere foreldre som kan hjelpe til med å arrangere skikarusellen. Dette gjelder alle onsdagene og vil gjerne være som saftansvarlig eller til registrering av deltakere. Kontaktperson: Tine WallstadKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.