Skitrening for de yngste

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 10. Nov 2020

Vi vet at veldig mange også driver med andre aktiviteter gjennom sommer og høst. Hverdagen er hektisk for både store og små, og vi ønsker jo gjerne at barna skal kunne være allsidig i ung alder.

Skitreningene for de yngste vil derfor ikke starte før snøen har kommet og vi krysser fingrene for at det ikke blir om så altfor lenge.

Vi sees på ski!

Sortland og Omegn Skiklubb


Vil du bli medlem av skiklubben

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 31. Okt 2020


Medlemskontingent for sesong 2020/21

Familie kr 950,-
Enkeltløper kr 500,-
Støtte fra kr 350,-
Pengene brukes til drift av klubben, løypenett, og satsing på barn og unge. Driften er basert på frivillig innsats fra medlemmene.

Klubben ønsker flere som kan delta aktivt i arbeid med barn og unge. Så er du interessert eller ønsker å støtte opp om Sortland & Omegn skiklubb kan du betale inn til konto: 4570.24.02224. Vennligst oppgi navnene på dem du betaler for.

Hjertelig takk for støtten.Premieutdeling Skikarusellen 2020 og planer for Skikarusellen 2021

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 25. Okt 2020

Vi har ventet i det lengste med håp om å kunne gjennomføre en tilnærmet tradisjonell premieutdeling for Skikarusellen 2020, men med gjeldende smittevernregler ser vi det fortsatt som vanskelig gjennomførbart.

Det har derfor blitt besluttet at årets premier overrekkes den enkelte i forbindelse med oppstart av skikarusellen 2021. De som eventuelt ikke deltar under neste års skikarusell, vil selvfølgelig få sin premie ved personlig oppmøte, evt. gjennom avtale med andre.

Premieliste vil legges ut på vår hjemmeside og FB.

I hvilken form Skikarusellen 2021 vil bli gjennomført må vi komme tilbake til, men skikarusell blir det uansett!


Arr. kom.
Sortland & Omegn Skiklubb


 
Innkalling til årsmøte 26. mai 2020

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 8. Mai 2020

Sortland & Omegn Skiklubb avholder årsmøte tirsdag 26. mai 2020, kl 19:30.

Sted: Kantine Blåbyhallen


SAKSLISTE

1. Godkjenne de stemmeberettigede

2. Godkjenne innkalling og saksliste

3. Velge dirigent, sekretær og 2 representanter til å underskrive protokollen

4. Godkjenne årsmelding med trenerrapporter

5. Behandle revidert regnskap 2019

6. Behandle innkomne forslag og saker

7. Fastsette medlemskontingent

8. Godkjenne budsjett for 2020

9. Valg - styre, revisor, valgkomitè

For Styret

Torgeir Arntsen
Årsmøte 23. mars 2020 avlyses, og utsettes på ubestemt tid

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 13. Mar 2020


Med bakgrunn i myndighetenes og idrettsforbundets anbefalinger utsettes årsmøtet på ubestemt tid.

Idrettsforbundet har i første omgang utvidet fristen for gjennomføring av årsmøtene til 15. juni 2020. Vi gjør en løpende vurdering og vil gjennomføre årsmøtet innen til en hver tid gjeldende frist.

For styret
Torgeir ArntsenTrakking av løyper på dagtid

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 13. Mar 2020

Ved behov vil våre fantastiske løypekjørere også i ukedagene ta en runde med maskinen tidlig på dagen. Dette for å gi et godt tilbud til befolkningen, i en tid med stengte skoler, barnehager og idrettsanlegg.


God tur!Trakking av løyper på dagtid

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 13. Mar 2020


Ved behov vil våre fantastiske løypekjørere også i ukedagene ta en runde med maskinen tidlig på dagen. Dette for å gi et godt tilbud til befolkningen, i en tid med stengte skoler, barnehager og idrettsanlegg.


God tur!Sortland og Omegn Skiklubb gjør en ekstra innsats - vi trenger din støtte!

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 13. Mar 2020


I lys av nasjonale tiltak den siste tiden ønsker Sortland og Omegn Skiklubb på en best mulig måte å tilrettelegge for fysisk aktivitet og ski glede. Dette vil kreve at både hyppighet og varighet på vår løypekjøring vil øke, med økte driftskostnader på vår løypemaskin som resultat. Vi trenger derfor din støtte! Klikk på linken under og register ditt medlemskap eller støttemedlemskap nå!

God tur i løypene!


http://sortlandski.no/p/5330/bli-medlem-i-klubbenNorske myndigheters tiltak i forhold til COVID-19 - konsekvenser for aktivitet i regi av SOSK

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 12. Mar 2020

Norske myndigheter har besluttet at all organisert fritidsaktivitet skal opphøre med virkning fom 12. mars kl 1800 tom 26. mars. Myndighetene vil gjøre en løpende vurdering av om perioden må forlenges.

Dette vedtaket innebærer at all organisert aktivitet opphører med virkning fom 12. mars kl 1800 og omfatter bla skitreninger, skikarusellen og skirenn.


Merk følgende angående skikarusellen:

  • Alle som pr denne uken har tilstrekkelig antall gjennomføringer til kunne nå målet om premiering ved 10 gjennomføringer, vil bli premiert!
  • Den planlagte avsluttingen 29. april er kansellert. Vi vil komme tilbake til ny dato for denne

Vi vil samtidig oppfordre alle som enkeltpersoner om å benytte vår flotte skiløyper i ukene fremover. Her har vi alle gode muligheter for fysisk trening og naturopplevelser uten risiko for ansamlinger av store grupper på et lite område.


God tur i løypene!Innkalling til årsmøte 23. mars 2020

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 5. Mar 2020

Sortland & Omegn Skiklubb avholder årsmøte mandag 23. mars 2020, kl 19:30.

Sted: Møterom SE-gruppen. Inngang på baksiden. Døren åpnes kl 19:25.

SAKSLISTE

1. Godkjenne de stemmeberettigede

2. Godkjenne innkalling og saksliste

3. Velge dirigent, sekretær og 2 representanter til å underskrive protokollen

4. Godkjenne årsmelding med trenerrapporter

5. Behandle revidert regnskap 2019

6. Behandle innkomne forslag og saker

7. Fastsette medlemskontingent

8. Godkjenne budsjett for 2020

9. Valg

Styret

---------------------------------------------------

TorgeirTelenor Skikarusell

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 14. Jan 2020

Onsdag 22. januar kl 18:00 starter årets skikarusell ved skibua. 

Nye deltagere kan melde seg på inne i bua fra kl 17:00. Deltakeravgiften er kr 250 pr barn og kan betales med kort, kontant eller vipps. Det vil også være mulig for forhåndspåmelding i idrettshallen fredag 17. januar kl 17:30 - 18:00.

De som har startnr fra tidligere benytter samme startnr i år, og kan gjerne vippse på forhånd til 504176, merk med startnr og vis kvittering i luka ved oppstart. Hvis noen har startnr fra tidligere som ikke vil bli benyttet, setter vi pris på å få det levert tilbake.

Det blir skikarusell hver onsdag frem til påske, med unntak av onsdagen i vinterferien. Dersom snøforholdene blir dårlige kommer vi likevel til å arrangere med gå eller løpetur

Alle påmeldte får deltakerpremie, og alle som deltar på 7 eller flere karuselldager får premie på felles premieutdeling i Samfunnsalen. Tidspunkt for dette annonseres senere.

Vel møtt!


NB! Vi behøver flere foreldre som kan hjelpe til med å arrangere skikarusellen. Dette gjelder alle onsdagene og vil gjerne være som saftansvarlig eller til registrering av deltakere. Kontaktperson: Tine Wallstad
Nyttårspæsen avlyst!

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 10. Jan 2020

Vi har i dag dessverre besluttet å avlyse Nyttårspæsen 2020.

Det har kommet 7-8 cm med snø de siste 2 døgn. Denne snøen ligger som en sørpe oppå en såle av stålis eller barmark. Forholdene slik de er nå muliggjør ikke preparering av løypetraseen.

Vindretningen har snudd på sørlig over natten, med varsel om tiltakende vind, høyere temperatur og nedbør som regn fra lørdags kveld og natt til søndag. Vi anser derfor sannsynligheten for tilstrekkelig gode nok forhold i traseen som så liten, at arrangementet avlyses.

Vi mener det er riktig å ta beslutningen allerede nå, slik at de som ønsker kan planlegge helgeforflytting til områder med gode skiforhold.


Torgeir Arntsen
RennlederStatus Nyttårspæsen 2020

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 9. Jan 2020

Pr i dag er det fortsatt ikke kommet nok snø til at rennet kan gjennomføres.

Løypetraseen består av stålis eller barmark, med ca 5 cm issørpe/snø på toppen. Vi trenger minst 10-15 cm snø før vi får til en forsvarlig preparering av løypene.

Værmeldingen er av en slik art at det fortsatt er håp om mer snø. Vi vil derfor gjøre en ny vurdering i løpet av morradagen. Ny info kommer i morgen.


Torgeir 

Rennleder