Skiklubben låner ut gratis ski til barn i alderen 8-12 år

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 16. Nov 2021

Som for mange andre idretter har også langrennssporten merket fall i rekrutteringen under Koronapandemien. Sortland & Omegn Skiklubb (SOSK) ønsker derfor å bidra til at flere barn finner veien tilbake til skiløypene.

Blant flere tiltak for å bedre rekrutteringa av skiløpere ønsker skiklubben i samarbeid med Sport1 å låne ut ski til de yngre løperne. Ordningen vil gjelde for løpere i klassene 8 til og med 12 år. Vi vil låne ut felleski for klassisk stilart og skøyteski for fristil. Felleski vil gjøre smørearbeidet enklere og terskelen for deltagelse blir dermed lavere. Det vil også være økonomisk gunstig for de som ønsker å starte med langrenn.

Etter hvert som løperne vokser seg for stor for skiutstyret vil det være mulighet for å bytte inn skiene og tilpasse nytt utstyr. Det stilles krav til løpere om å delta regelmessig på treninger for å kunne benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap i klubben er selvfølgelig også en forutsetning.

Vi håper at dette gir positive ringvirkninger. Målsettingen er å rekruttere nye ski-interesserte barn og at vi også får med flere foreldre i den videre utvikling av klubben.

SOSK inviterer til utlevering/bestilling av ski for de som ønsker å delta på skitrening. Utleveringskvelden finner sted på Sport1 Sortland torsdag den 25. november. kl. 19:00.


Det beste er at barnet er med for tilpasning av utstyr. Representanter fra skiklubben vil være til stede ved utdelingen av utstyr og vil kunne svare på spørsmål.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.