Forhåndspåmelding skikarusell 2021 og premieutdeling for skikarusell 2020

Postet av Sortland og Omegn Skiklubb den 9. Feb 2021

Endelig er det snø igjen! Vi starter opp med Telenor Skikarusell onsdag 17. februar kl 18.00.
Startkontingenten er kr 250 per barn. Kun betaling på Vipps nr 504176.

Forhåndspåmelding med utdeling av startnummer for skikarusell 2021 og premieutdeling for skikarusell 2020 gjennomføres onsdag 10. februar kl 17.00 – 18.00 ved Skibua. Vi ønsker at flest mulig gjennomfører forhåndspåmelding og tar ut startnummer denne dagen. For de det ikke passer for vil det fortsatt være mulig med påmelding ved første Skikarusell 17. februar fra klokken 17.45. 

Forhåndspåmelding skjer på platten utenfor Skibua, mens premieutdelingen vil finne sted på parkeringsplassen ved Skibua samtidig. Hver enkelt henter sin premie. De som har startnr fra tidligere år benytter samme i år og kan vippse på forhånd til 504176, merk med startnr og vis kvittering i luka i skibua. Hvis noen har startnr fra tidligere som ikke vil bli benyttet, setter vi pris på å få det levert tilbake.

For å unngå kø og opphopning av løpere og foresatte er det ønskelig at oppmøtet skjer etter følgende fordelingsnøkkel:

  • 17.00 – 17.30: Alle barn med etternavn som starter med bokstaven A-K
  • 17.30 – 18.00: Alle barn med etternavn som starter med bokstaven L-Å


Oversikt premieliste 2020 - sortert på navn


Gjennomføring av Skikarusellen 2021 er avklart med kommunelegen i Sortland Kommune. Endringer i utviklingen av Covid-19 og myndighetenes anbefalinger kan medføre endringer for arrangementet. Vi ber om at alle deltagere og foresatte etterlever myndighetenes anbefalinger for utendørsarrangementer og nevner spesielt følgende:

  • Alle holder god avstand. Minimum 1 meter.
  • Bli hjemme ved sykdom eller symptomer på sykdom.
  • Kun 1 foresatt pr deltager, slik at vi holder oss under grensen på maksimalt 200 personer.
  • Det blir ikke servert saft slik situasjonen er for øyeblikket.

Vi planlegger i utgangspunktet for 8 arrangementer, hver onsdag kl 18.00. Alle påmeldte får deltakerpremie og alle som deltar på 6 eller flere karuselldager får pokal. Normalt blir det premieutdeling i Samfunnssalen etter sesongen, men vi må ta forbehold om hva smittesituasjonen tillater. 

En forutsetning for at vi kan gjennomføre disse 8 arrangementene med opp mot 100 deltagere hver onsdag er at foreldrene hjelper til med å arrangere. Foreldre til påmeldte barn må påregne å bli satt opp som medhjelper på inntil 2 arrangementer. Typiske arbeidsoppgaver vil for eksempel være opp- og nedrigging av utstyr, registrering av startende eller utdeling av deltagerpremier. De som på forhånd melder inn ønske om datoer vil så langt det lar seg gjøre få det innvilget. 

Deltagelse under Skikarusellen gir også automatisk rett til medlemskap i Sortland og Omegn Skiklubb for 2021.


Vi ønsker alle skiglade barn og foresatte velkommen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.